O ciorba reincalzita?

Timp de citire1 Minute, 47 Secunde
Views2

Nu cred in reinnodarea relatiei dupa o vreme. Timp in care fiecare evolueaza separat unul fata de celalalt, cu noi oameni langa ei. Vor imprumuta de la acele persoane ticuri, accente si expresii verbale. Se vor amesteca chimic cu ele, facandu-i sa miroasa diferit. Se vor imbraca diferit. Vor arata si se vor comporta din ce in ce mai mult, la fel ca noii lor parteneri  si cu anturajele aferente lor, cu care vor veni adesea in contact.

Nu, nu cred in ciorba reincalzita.
Dupa trecerea timpului, nu va mai exista nimic din ce cunosteai sau credeai ca cunosti, indiferent de cat de mult a durat relatia voastra si ce va mai leaga inca. Indiferent de faptul ca ati crescut impreuna sau ca fiecare a contribuit la dezvoltarea si evolutia celuilalt. Totul a ramas doar in mintea ta uitata in trecut. O iluzie. Un om ce nu exista in realitate si poate nu a existat niciodata, decat in imaginatia ta. Azi te uiti la un strain pe care nu il recunosti si pe care nu il cunosti.

Inima iarta, dar mintea nu uita.

Si chiar daca totusi soarta va intersecteaza drumurile si veti incerca sa va reluati relatia de unde ati lasat-o, amintirile a ceea ce a dus la ruptura ei, nu vor disparea si vor fi mereu acolo, prezente intre voi, ca un zid gata sa umbreasca toata bucuria intr-o clipita si sa puna totul la indoiala. Intr-o relatie noua, intri cu inima deschisa si fara frici, altfel nu va exista nicio sansa ca ea sa evolueze in bine.

O ciorba reincalzita nu va mai fi la fel ca prima data.

Si totusi…

Exista o singura sansa ca o ciorba reincalzita sa fie la fel de buna. Si asta se intampla doar atunci cand iti este foarte foame, uiti ce gust a avut prima oara si esti gata sa accepti sa iti placa ca si cand ar fi o ciorba noua, pe care nu ai gustat-o inca. O condimentezi si o faci mai picanta, daca iti place asa.

Adica, sa te pacalesti singur/a.

1 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus