PRODUSELE DE MACHIAJ ADORĂ TENUL BINE ÎNGRIJIT

PRODUSELE DE MACHIAJ  ADORĂ TENUL BINE ÎNGRIJIT

 

Hello lady,

Ştiu că pentru tine este important aspectul fizic, începând cu ţinuta, manechiura, coafura şi terminând cu machiajul. Te felicit că ai grijă de tine şi de imaginea ta şi îţi ofer câteva sfaturi pentru a te susţine în demersul tău de frumuseţe.

 

Orice machiaj reuşit are la bază un ten bine îngrijit şi răsfăţat. Este important ca în sezonul rece să acorzi o atenţie deosebită hidratării tenului. Alimentaţia este deasemenea foarte importantă, legumele, fructele de sezon şi cei 2 litri de apă pe zi fiind premisele unui ten de vedetă.

 

De ce insistă specialiştii că felul în care îţi îngrijeşti tenul se reflectă ulterior în calitatea machiajului? Răspunsul este evident: pentru că atunci când acorzi timp şi resurse tenului tău, acesta îşi păstrează elasticitatea, fermitatea şi prospeţimea, iar produsele de machiaj iubesc tenul bine îngrijit, pentru că se aplică uşor şi uniform, pentru că rezistă timp îndelungat pe piele şi pentru că îşi demonstrează calităţile la potentialul lor maxim.

 

Ritualul zilnic de îngrijire al pielii trebuie să cuprindă cele doua momente esenţiale: “Atenţia de dimineaţă” şi “Răsfaţul de seară”; să folosim acronimul A.R.

 

Paşii de îngrijire pentru dimineaţă: demachierea, tonifierea şi hidratarea cu o cremă care să conţină obligatoriu SPF (factor de protecţie solară). O astfel de cremă este un must pentru că previne efectele cutanate negative ale radiaţiilor UVA, la care tenurile sensibile sunt deosebit de vulnerabile şi care duc la îmbătrânirea prematură a pielii.

 

Ritualul de îngrijire nocturn, începe evident cu demachierea tenului, după care poţi aplica în loc de tonic, o apă termală. O cremă hidratantă special concepută pentru a acţiona pe timpul nopţii şi un gel pentru conturul ochilor vor face minuni pentru tenul tău. Este important să acorzi atenţie sfaturilor specialiştilor şi să testezi diverse produse, pentru a înţelege care dintre acestea răspund fidel nevoilor tale.

 

Acum, că ai un ten frumos şi care “te ascultă”, te felicit şi te aştept tot aici pentru a-ţi arăta care sunt etapele corecte de aplicare a unei baze de machiaj.

 

Kisses & Trust your makeup!
Dana Lazar

 

Please follow and like us: