Muzica versus dragostea

Muzica versus dragostea

 

E prima oara cand o auzi.
E o piesa de top.
Te trezeste si te umple de energie. Simti furnicaturi, iar parul ti se zabarleste de placere. Te face sa simti si sa vibrezi.
Devine piesa ta de suflet pe care o asculti iar si iar, dornic sa simti din nou cu aceeasi intensitate, aceleasi senzatii…
Dar pe masura ce o asculti mai mult, realizezi ca nu o mai simti la fel ca la inceput. Ca totul se diminueaza treptat. Degeaba incerci sa faci o pauza in a o mai asculta, pentru ca apoi sa-i simti energia si vibratia de la inceput… O mai asculti un timp, si inca un timp, pentru ca nu esti inca pregatit sa renunti la ea. Nu esti inca pregatit sa o amesteci cu piesele care ti-au placut candva, dar pe care azi nu le mai auzi. Si continui sa o asculti, pana intr-o zi cand realizezi ca tot ce ti-a placut la inceput, azi iti displace. Piesa nu mai e in topul tau. Piesa ta de suflet a devenit doar un zgomot in fundal, iar dupa un timp, zgomotul ala incepe sa te deranjeze.
Desi e aceeasi, ce simteai tu cand o ascultai, s-a schimbat.

La fel e si cu dragostea.

E prima oara cand o vezi.
E o femeie de top.
Te trezeste si te umple de energie. Simti furnicaturi, iar parul ti se zabarleste de placere. Te face sa simti si sa vibrezi.
Devine femeia ta de suflet pe care o vezi iar si iar, dornic sa simti din nou cu aceeasi intensitate, aceleasi senzatii…
Dar pe masura ce o  vezi mai mult, realizezi ca nu o mai simti la fel ca la inceput. Ca totul se diminueaza treptat. Degeaba incerci sa faci o pauza in a o mai vedea, pentru ca apoi sa-i simti energia si vibratia de la inceput… O mai vezi un timp, si inca un timp, pentru ca nu esti inca pregatit sa renunti la ea. Nu esti inca pregatit sa o amesteci cu femeile care ti-au placut candva, dar pe care azi nu le mai vezi. Si continui sa o vezi, pana intr-o zi cand realizezi ca tot ce ti-a placut la inceput, azi iti displace. Femeia, nu mai e in topul tau. Femeia ta de suflet a devenit doar o prezenta in fundal, iar dupa un timp, prezenta aia incepe sa te deranjeze.
Desi e aceeasi, ce simteai tu cand o vedeai, s-a schimbat.

La fel e si cu muzica.

 

Un articol scris de Luiza Malahin in exclusivitate pentru Lady.ro

Please follow and like us:
error