Site Loader

Pe Raluca am cunoscut-o cu multi ani in urma. Inca de pe atunci, desi nu se ocupa cu ceea ce se ocupa astazi, deborda de energie si voiciune. Vesnic cu zambetul pe buze, gata sa spuna o gluma, nu te plictiseai cu ea niciodata. Iti insufla o stare de buna dispozitie generala.

De ceva timp se ocupa de un lucru mult mai potrivit ei si care o face sa se simta mult mai fericita si implinita. Va las pe voi sa descoperiti cu ce.

Care este numele tau complet?

Rizolu (nascuta Bogdan) Raluca Mariana

Unde te-ai nascut?

La Spitalul nr 9, Bucuresti, de aici cred ca mi se trag multe 

Ce studii ai urmat?

Liceul economic (pe vremea mea) Mircea Vulcanescu, Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene.

Ce profesie ai?

Oh, aceasta este intrebarea preferata mie de pana acum . Sunt Instructor de aerobic si fitness.

Ce presupune aceasta?

Ma obliga sa daruiesc oamenilor bucuria miscarii pe muzica, presupune sa fac oamenii sa le placa sportul, presupune sa fiu empatica, toleranta (sau nu). Ma provoaca ca zilnic sa invat ceva nou, sa merg la cursuri, sa invat mereu.

Care este drumul pe care l-ai parcurs pentru a ajunge aici din punct de vedere profesional?

Pai obligatoriu multe cursuri, certificari, conventii. Un drum frumos, greu dar frumos.

Ai avut un moment decisiv care te-a maturizat si te-a indreptat pe acest drum?

Cred ca drumul pe care l-am ales, s-a deschis pur si simplu dintr-o data nici nu cred ca asa mi-a fost scris sa fie. Dar momentul decisiv a fost acela cand l-am intalnit pe Robert Dinescu, instructorul care mi-a testat limitele si m-a impins peste acestea.

Care sunt cele mai recente proiecte si realizari ale tale?

Ultima mare realizare este organizarea primei mele tabere sportive, care urmeaza sa aiba loc intre 16-18 iunie, o sa fie o nebunie cu totul inclus in 3 zile, apoi clientii mei sunt realizarile mele zilnice, starea lor de bine si centimentrii in minus sunt realizarile mele. Ultima realizare personala este certificarea obinuta in Fight Club, in urma cursului am obtinut dubla certificarea pentru Khai Bo si Bag Box.

Ce colaborari si proiecte planuiesti in 2017?

Colaborarile la Fit&Chic Studio au inceput cu Profesorul de Yoga Andreea Tomuleasa si urmeaza o alta colaborare frumoasa cu Instructorul de dans Alexandra Constantin. Urmatorul pas pentru mine este si acela de a incepe sa profesez si ca Tehnician Nutritionist. Impreuna vrem sa oferim clientilor clase diverse si aceeasi stare minunata de satisfactie.

Ce sfaturi le-ai da celor care vor sa-ti calce pe urme?

Sa munceasca mult, sa invete si mai mult, sa puna mereu pe primul loc, interesul clientului.

Ai simtit vreodata ca cariera ta este un obstacol in viata personala?

Nu as spune neaparat un obstacol, dar timpul pentru viata personala este limitat, insa ma adaptez usor.

Care crezi ca este cheia succesului?

Sa stii ce vrei si sa nu te opresti pana nu ajungi acolo unde ti-ai propus.

Care a fost cel mai mare vis al tau?

Sa am sala mea si sa vina oamenii pentru mine ca si instructor.

Cum ti-a schimbat cariera viata?

Total. M-a disciplinat, m-a invatat sa am mai multa grija de oameni, m-a invatat sa iubesc, altfel.

Care sunt cele mai importante lucruri din viata ta?

Orice mama din lumea asta raspunde la aceasta intrebare cu « copiii mei », dar aici este vorba despre lucruri, asa ca nu am sa raspund nici despre Studio , pentru ca nici acesta nu este un « lucru » pentru mine. Telefonul este un lucru important, ma ajuta sa tin legatura cu toata lumea. Masina care ma duce la cursuri 

Cum arata o zi obisnuita din viata ta?

Trezirea la ora 6, stretching, apa, cafea. Pregatesc copiii pentru scoala si gradinita, ii iubesc, le pregatesc micul dejun si pachetele, amintesc tuturor ce au de facut. Ma pregatesc pentru clasa de dimineata, dupa aceasta urmeaza micul meu dejun si treburile casnice. Stau in sala de antrenament zilnic intre 1-3 ore pentru pregatirea claselor, apoi in fata laptopului pentru multa teorie. Sunt tot timpul cu telefonul dupa mine pentru programari, sfaturi, sustinere. La pranz iau baiatul cel mare de la scoala si are atentia mea o perioada de timp, in timp ce el doarme eu continui cu alte treburi, acte pentru firma, promovare, urmeaza timpul scurt pentru cel mic pe care il iau de la gradinita si ma pregatesc pentru cele 3 clase pe care le am seara. Bineinteles sunt zilele in care ma ocup mai mult de copii, pe care ii duc la activitatile lor sportive si nu numai. Ziua mea se termina dupa ora 22.30.

Daca ai avea doar trei cuvinte la dispozitie, cum te-ai descrie?

Ambitioasa, vulcanica, vesela.

Daca ai avea doar trei cuvinte la dispozitie, cum ti-ai descrie viata de pana acum?

Agitata, colorata, palpitanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *