Tyulenovo cu cortul si caiacul.

2016-07-09 - 2016-07-10 Toată ziua
Unnamed Road, 9684 Tyulenovo, Bulgaria
Address: Unnamed Road, 9684 Tyulenovo, Bulgaria
Tyulenovo cu cortul si caiacul.maxresdefault tulenovo-7 tyulenovo-2
Foarte aproape de Vama Veche, tarmul bulgaresc este diferit de ceea ce stim. Aici lipsesc plajele, faleza cade direct in apa, sapand pesteri, gauri, arcade si mici golfuri. Privesti in jos si te intrebi cum o sa ajungi acolo. Simplu, ori sari, ori ocolesti pana gasesti o cale de acces, ori mergi cu caiacul si nu ai nici o problema. Odata ajuns in apa, n-o sa vrei sa mai pleci.

UNDE ?
Dunare
CAND ? 9-10 Iulie
CATE LOCURI SUNT ? 12
Numar minim de participanti ? 10

In aceasta iesire vom avea parte de sporturi la care nu putem avea acces mereu.

CE FACEM ?

Cliff-jumping. Este cea mai reusita metoda de a intra in apa. Dar pentru unii nu este neaparat si cea mai rapida. In mijlocul strigatelor de incurajare, iti poate lua ceva timp sa te desprinzi de coltul de stanca pe care te afli, privind apa de la cativa metri deasupra ei. La Tyulenovo, apropiindu-te de marginea falezei, vei auzi frecvent cateva expresii nemuritoare. ”Nu acum”, ”Mai stau putin”, ”Astept sa sari tu si sar si eu”, ”Stai sa ma concentrez” sau ”N-ar trebui sa ma mai gandesc?” sunt doar cateva. La aceasta activitate avem module pentru toate tipurile de ,,CURAJ’’, de la salturi cu diferenta de 1-2-4-6m, iar pentru cei mai aventurosi avem sarituri de 10-12-15-18 metri.
 
Deep Water Solo: Acesta este un tip de catarare care se practica pe stancile surplombate deasupra apei, fara echipament tehnic. Caderea se face direct in mare. Ce mistooo !
 
Caiac: La aceasta activiate adrenalina este mult mai mica, dar relaxarea si frumusetea peisajului sunt de la NATURA. Vom parcurge impreuna 10-12km pe apa Bulgareasca, cu  faleze IREALE si apa foarte limpede.
 
Snorkeling: Dupa ce am explorat bine zonele de deasupra apei, a venit momentul sa exploram si andacurile Marii Negre. Cum vom face asta? Simplu, cu echipament special pentru a putea vedea sub apa, cu un tub de oxygen si labe de innot. Va spun din propria experienta ca vom avea ce vedea si din cauza apei foarte limpede si din cauza ca Marea Neagra este plina de tot felul de vietuitoare.

*Ne rezervam dreptul de a anula sau reprograma evenimentul daca starea vremii nu permite efectuarea activitatilor in siguranta. In conditiile anularii va returnam integral suma platita sau reportarea ei catre un alt eveniment organizat de noi.

Desi exista cazari in apropiere pentru cei dependenti de confort vom sta la cort in sunetul ambiental al valurilor si in bataia relaxanta a vantului. In jurul focului, vom canta si ne vom bucura de PREZENT.

ECHIPAMENT RECOMANDAT:
-spray pentru tantari
-cort
-sac de dormit
-izopren
-slip
-prosop
-crema cu protectie solara
-ochelari de soare
-ceva de pus pe cap
-daca aveti imbracaminte cu protectie UV
-mancare si apa
…si ce este inclus in pret:

Daca achiti un avans de 50% pana pe 30 iunie, beneficiez de o reducere de 50 lei : 410-50= 360 lei pentru :
–          Ghizii specializati in sporturi nautice
–          Caiace comode (sit in) de 1 loc sau de 2 locuri
–          Padele performante
–          Veste cu flotabilitate mare
–          Pavilion pentru stat la umbra
–          Echipament complet snorkeling
–          Poze si filme cu aparat foto waterproof si camera de actiune GoPro FULL HD

Dupa 30 iunie pretul revine la normal si este de 410 lei. Poti achita un avans de 50% pana plecam. Data viitoare, fii pe faza daca vrei sa primesti reducere! ;o)

OPTIONALE :
Transportul cu van: n-ai masina sau nu vrei sa conduci ? Iti propunem sa vii cu noi in van. Masina inchiriata include benzina si necesita o participare de 880 lei de impartit la cati participanti veti fi in van (8 pasageri ar insemna 110 lei de persoana).

N-ai cort sau altele cu care sa campezi ? Ti-le punem noi la dispozitie :
– inchiriere cort 40 lei toata perioada
– inchiriere sac de dormit 30 lei toata perioada
– inchiriere izopren 15 lei toata perioada
 
ORGANIZATORI :
Cosma&Seb

Pentru inscrieri lasati numarul de telefon la contact@lady.ro
Please follow and like us: