Soiree poissons et crevettes

View Calendar
2016-04-07 19:00 - 22:00
Calea Floreasca 91-111, Bucharest, Romania
Address: Calea Floreasca 91-111, Bucharest, Romania

Soiree poissons et crevettes

Vino sa inveti cum se gatesc pestele si crevete
 
Vrei sa inveti de la un bucatar emerit cum sa gatesti peste si fructe de mare si cum poti scoate cele mai bune arome din ele? Vei avea aceasta ocazie alaturi de Liviu Lambrino si cu un pahar de vin in mana…chiar mai multe vinuri!

Liviu Lambrino, semifinalist la MasterChef, pasionat de gatit de ani de zile, ne ofera din pasiunea lui intr-o seara unde vom descoperi tehnica gatitului produselor maritime fine, pe 7 aprilie.

thumb (22) thumb (23)

CAND? Joi 7 aprilie 2016, ora 19
UNDE? Calea Floreasca 91-111, la Kult

CE TREBUIE SA STII?
Ce inseamna Cooking&Friends si de ce sa vii?
Anul acesta v-am pregatit seri tematice de gatit alaturi de prieteni vechi si noi, intr-o atmosfera chill, un pahar de vin in mana si oameni relax care plac gatitul si socializare.

Vom gati impreuna delicii sub indrumarea unor bucatari profesionisti sau pasionati de gastronomie:
In seara aceasta, Liviu ne propune o seara maritime cu peste si fructe de mare !
Intre fiecare fel gatit vom degusta vinuri special selectate pentru felurile pe care le vom gati si manca pe urma impreuna.
CAND?
7 Aprilie 2016, ora 19.00, cu Liviu invatam sa gatim peste si crevete
A fost pe 28 Ianuarie 2016, ora 19, cu Max
A fostpe 17 Decembrie 2015, ora 19, cu Alina
In curand:
–        tot cu Liviu, seara freestyle
–        cu Felix, sef bucatar de la Lente, seara cu delicatese

UNDE?

Kult! Home stories ( Calea Floreasca, 91-111)
Kult este un showroom de bucatarii elegante ce ne-a deschis usile pentru a desfasura serile noastre de gatit!

CU CINE ?

Liviu este pasionat de gatit si doreste sa ofere din cunostiintele lui pentru ca noi sa invatam sa gatim corespunzator produsele maritime incat sa scoatem din ele cele mai fine arome. El a cumulat evenimente si recomense pentru implicarea lui intr-o pasiune gurmanda ! 2 medalii de argint si 2 medalii de bronz la competitii culinare internationale (Brasov – vegetarian meniu restaurant), Cluj (black box – pui si peste), trainer scoala de bucatarie amatori, chef coordonator Fine dieting – Project Kilostop, parte din Salt&Pepper – brigada ex MasterChef.
 
MENIUL pentru 7 aprilie
–      Somon posat cu sparanghel si “beurre noisette”
–      Peste spada “en papillote” cu legume sezon
–      Supa Tom ka thale (supa thai de cocos cu somon si crevete)
Acest meniu poate schimba in functie de pestele proaspat gasit in ziua evenimentului.

Inscrieri la: contact@lady.ro

fsdvsa

Please follow and like us: