Seara gastronomica freestyle cu Vita&Ton

2016-05-19 19:00 - 22:00
Calea Floreasca 111-113, Bucharest, Romania
Address: Calea Floreasca 111-113, Bucharest, Romania

Seara gastronomica freestyle cu Vita&Ton

gtregew
 
Vino cu ingredientele tale preferate – unul pentru antreu si unul pentru felul principal si vei invata sa le potrivesti cu cele aduse de noi intr-un fel de mancare delicios impreuna cu chef-ul Liviu Lambrino!

Liviu Lambrino, semifinalist la MasterChef, acceptat recent in programul de Master Culinar Institutul Paul Bocuse, ne ofera din pasiunea lui intr-o seara freestyle delicioasa 3 in 1, pe 12 mai.

___CAND? Joi 19 mai 2016, ora 19.00
___UNDE? Calea Floreasca 91-111, la Kult
 
___CE TREBUIE SA STII?
Ce inseamna Cooking&Friends si de ce sa vii?
Anul acesta v-am pregatit cinci seri tematice de gatit alaturi de prieteni vechi si noi, intr-o atmosfera chill, un pahar de vin in mana si oameni relax care plac gatitul si socializare.

Vom gati impreuna delicii sub indrumarea unor bucatari profesionisti sau pasionati de gastronomie:
In seara aceasta, Liviu ne propune o seara freestyle !

Intre fiecare fel gatit vom degusta vinuri special selectate pentru felurile pe care le vom gati si manca pe urma impreuna.

___CAND?
19 mai 2016, ora 19.00, cu Liviu invatam sa gatim freestyle
A fost pe 28 Ianuarie 2016, cu Max – Album foto : soiree cuisine francaise
A fostpe 17 Decembrie 2015, cu Alina – Album foto : soiree chocolat
A fost pe 07 aprilie 2016, cu Liviu – Album foto : soiree possion

___UNDE?

Kult! Home stories ( CaleaFloreasca, 91-111)
Kult este un showroom de bucatarii elegante ce ne-a deschis usile pentru a desfasura serile noastre de gatit!

___CU CINE ?

Liviu este clar pasionat de gatit, drept urmare i-a placut ideea sa pregatim o seara freestyle. El a cumulat evenimente si recomensele pentru implicarea lui intr-o pasiune gurmanda ! 2 medalii de argint si 2 medalii de bronz la competitii culinare internationale (Brasov – vegetarian meniu restaurant), Cluj (black box – pui si peste), trainer scoala de bucatarie amatori, chef coordonator Fine dieting – Project Kilostop, parte din Salt&Pepper – brigada ex MasterChef.
 
___CE FACEM ?
Vom invata sa gatim din ce ingrediente vom avea :o)

Pe scurt :
2 echipe – max 10/pax per echipa
2 proteine din partea NOASTRA (cate 1/echipa) – ton si vita
Te invitam sa aduci cate 1 ingredient preferat (antreu+fel principal) din categoria: legume/fructe/ sau carbohidrati (max 500 g)
In frigiderul fiecarei echipe se vor gasi in plus de proteine, legume si alte bunatati. Vor mai fi la indemana, condimentele necesare pentru a da un gust delicios mancarurilor noastre !

Antreu complex in care sa integram cat mai multe din ingredientele surpriza.

Fel principal
: Pentru ca in echipa creativitatea este sporita si in acelasi timp vei invata sa combini ingrediente aduse de mai multi, va fi adevarat un challenge culinar ! Vom forma 2 echipe de maxim 10 evadati care vor combina ingredientele aduse cu cele propuse de EvadeazaCuNoi, incat sa ne bucure papilele gustative…din nou sub indrumarea lui Liviu vom intelege potrivirile ingredientelor si vom pleca acasa mai intelepti, gastronomic vorbiind si mai veseli vinul si atmosfera vorbiind de la sine si ele :oP

Intr-o echipa se va gati ton si in cealalta vita. La sfarsit, vom avea ocazia sa gustam din felul gatit de noi si din echipa cealalta.

Desert: Iti propunem sa observi cum un chef adevarat pregateste un mille feuille cu fructe si crema vanilie. Evident nu va avea nici-o legatura cu ceea ce cunoastem cu toti ! Asta este garantat !

…si ce este inclus in pret:

Pentru ca aceasta seara implica ingrediente scumpe din care vom profita cu toti (ton si vita de calitate intai) si un curs 3 in 1, gatit freestyle, gatit vita si gatit peste, pretul va fi si el mai mare decat obisnuieste.

Pana 30 aprilie ai parte de reducere ; te costa doar 290 si include:
– degustarea a 2-3 vinuri diferite,
– participarea bucatarului Liviu Lambrino,
– locatia Kult,
– ingredientele si ustensilele folosite,
–  surprize faine,
– si facilitarea evenimentului.

De pe 1 mai pretul revine la normal si va fi de 340 lei. Data viitoare, fii pe faza ! ;o)

Evenimentele necesita participarea a minim 8 participanti pentru a acoperi costurile si sa putem oferi pretul indicat mai sus.

___ORGANIZATORI:
Seb

contact@lady.ro

Please follow and like us: