Despre noi

 

Luiza Malahin – Editor

Te afli in locul potrivit, unde te poti inspira, cum sa traiesti o viata frumoasa, viata pe care ti-o doresti.
Asa cum “omul sfinteste locul”, sunt de parere ca fiecare dintre noi ne traim viata pe care ne-o cream singuri. Nu exista oprelisti, altele, decat cele pe care ni le impunem noi insine. Omul insusi, este propriul lui punct de referinta si e definit de actiunile lui prezente.
Suntem arhitectii viselor noastre, ce transforma realitatea si ne inspiram din tot ceea ce ne inconjoara.
Viseaza grandios si traieste in primul rand pentru tine, azi, pentru ca fericirea si implinirea ta sa se imprastie la toti cei din jurul tau.
Da-ti voie sa fii original in unicitatea ta, pentru a putea avea o viata traita cu sens, implinire si bucurie.
Viata se intampla acum!

Sebastien

Sebastien Froux – Redactor Colaborator / Organizator de evenimente

Am venit pentru prima oara in Romania in urma cu unsprezece ani, la invitatia unui prieten roman. Mi-a placut asa ca am si ramas 🙂
Gustul aventurii… atata tot!
Romania este o tara cu potential enorm, nefolosit sau folosit in mod necorespunzator. Aici miroase a libertate. Iti da oportunitatea sa-ti croiesti drumul propriu. Romania e ca o mancare condimentata, aduce gust vietii de zi cu zi.

tania

Tania Florea

Psiholog

George

George D. Grigorescu

Redactor

rodica

Rodica Tarcavu – Redactor

Ma defineste spiritul liber, dinamismul, entuziasmul, dorinta de a cunoaste mai profund oamenii, dorinta de cunoastere, acumularea de experiente.

luiza

Anda Luiza Stefan

Coach & Trainer

alida-romedea

Alida Romedea – Redactor & Fotograf

Nu sunt fotograf, nu sunt artist si nu sunt nici pe departe jurnalist. Dar iubesc natura si iubesc arta, deci cred ca sunt calatorul perfect.
Acum aproape doi ani am primit cel mai frumos cadou, un aparat de fotografiat. Ce am realizat e ca, atunci cand am despachetat cadoul, am despachetat de asemenea si visurile mele. Cu putina experienta, fara pregatire, insa cu multa bucurie, mi-am propus sa port cu mine acel aparat oriune merg si sa imortalizez amintiri care sa dureze o viata.

Diana

Diana Doltu

Redactor