DIETA DE IARNA.

DIETA DE IARNA.

 

Este un fapt cunoscut că iarna este sezonul când majoritatea dintre noi castiga in greutate. Lipsa de fructe proaspete și legume ne întoarce de la alimentele mai sănătoase; si terminam cu o mulțime de carne, pâine, zahăr, fast-food. Ne intoarce la instinctul nostru de stocare a energiei în plus pentru sezonul rece și de acumulare de grăsime, singurul depozit cunoscut pentru corpul nostru…

 

Noi ar trebui să evitam carbohidratii si mesele bogate in zahăr, chiar dacă pentru moment ne produc plăcere; pe termen lung va face lucrurile mult mai dificile.
Alimentele ar trebui să fie servite în porții mici și este indicat să se evite pe cât posibil amestecul de glucide, cu grăsime de proteine.
Nu uitați să beti apă chiar dacă este frig afara.

 

O recompensă dată sau de două ori pe săptămână este întotdeauna binevenita. Pofta de prajituri, ciocolata, pizza, cheeseburger, plăcintă sau spaghete? Fiecare putem sărbătorii (nu uitați cu porții mici). Toate acestea, mancati-le dimineața pentru a permite corpului vostru sa arda aceste alimente în exces în timpul zilei.

Un articol exclusiv Lady.ro

Please follow and like us: