CAFEAUA CU SARE.

CAFEAUA CU SARE.

Cafeaua cu sare.

CAFEAUA CU SARE.

Revista Nature a prezentat rezultatele unui studiu științific asupra consumului de cafea, care arata ca un praf de sare atenuează gustul amar al cafelei. Sarea acționează ca un reductor de amărăciune, permițând sa descoperi toate aromele subtile ale cafelei. Cafeaua amara nu este neaparat un defect. Totuși, acest lucru nu ii opreste pe mulți dintre noi de la adăugarea de zahăr, lapte, smântână sau chiar sare.

Acest lucru nu este în întregime un nou obicei, deoarece ciocolata sau caramel cu sare sau unt sărat este o tendință deja cunoscută. Probabil că nu va dura prea mult timp până când un agitator sare va fi plasat lângă bolul de zahăr și sirop de agave. Ați încercat cafea cu sare pentru o dimensiune mai lină de aroma de cafea? Sarea va avea acest efect de a atenua din amărăciunea unei ceasti de cafea proasta; același efect ni-l da smântână, laptele sau zahărul.

Vă rugăm să rețineți că laptele sau smântână adăugată la cafea, va prelungi digestia cafelei până la 3 ore, în timp ce cafeaua fie cu sare sau zahăr, va dura nu mai mult de 20 de minute.

Please follow and like us: